Curs Tranzactionare Crypto Monede

Acest curs de crypto trading se adreseaza incepatorilor, persoanelor care vor sa inceapa sa tranzactioneze si  doresc sa invete repede principiile de baza.

Cursuri de Crypto Trading
cu profesor individual pe Zoom

Trading view

Primul pas va fi o introducere despre tradingview, clientii vor invata cum sa-si faca un cont personalizat pe platforma tradingview.

Diagrame

Trading-ul modern nu ar fi la fel daca nu ar exista diagramele, clientii nostri vor invata ce sunt diagramele, cum pot creea ei singuri diagrame, cum le pot administra si multe alte informatii utile.

Portofoliu

Impreuna cu clientii nostri vom construi un portofoliu de crypto monede, ne vom ajuta elevii sa identifice monedele preferate si vom incepe sa consolidam acest portofoliu facand trading

Indicatorii de trading

In trading se pot folosii sute poate chiar mii de indicatori, impreuna cu noi veti invatata cei mai importanti indicatori de trading pe care-i veti folosi in fiecare zi.

Strategii trading

Stop loss impreuna cu alti termeni sunt metode de automatizare a strategiilor de trading, in acelasi timp reprezinta si plase de siguranta prin care trader-ul isi protejeaza portofoliul cand piata se confrunta cu turbulente

Alarme personalizate

Alarmele sunt fundamentale in trading, setarea de alarme pentru monedele din portofoliu ne ajuta sa profitam de miscarile din piata, cu ajutorul alarmelor putem afla cand o moneda creste, scade, stagneaza, cand avem volume mari sau neobisnuit de mici.

Narcis

Dl. Narcis Teodorescu este un trader profesionist cu experienta de peste 4 ani de zile in industria cryptocurrency. 

Narcis Teodorescu

Profesor Trading

Curs Intensiv 4 ore
250
  •